Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: octubre, 2014

Obert el termini per accedir a un hort municipal

Font: http://www.mediambient.terrassa.cat Des del dia 29 d'Octubre fins al 20 de Novembre es pot presentar sol·licitud al registre general de l’Ajuntament, al Servei de Medi Ambient, a les Oficines d’Atenció Ciutadana, o a través de la Seu electrònica del web de l’Ajuntament: https://seuelectronica.terrassa.cat/ per accedir a un dels horts municipals situats a Mossèn Homs i Can Casanoves. Teniu tota la informació aquí.

Signa per l'ILP

Portem anys dient no. Portem anys dient prou. Ara toca dir què volem. Tenim una alternativa millor al sistema actual al servei dels de sempre per tal de poder seguir com sempre. Volem un canvi ara, des de la societat civil. POD EU VENIR A SIGNAR PER L'ILP A L'ASSOCIACIÓ DE VEÏNS I VEÏNES DE LA MAURINA, AL CENTRE CÍVIC Mª AURÈLIA CAPMANY TOTS ELS DILLUNS AL MATÍ I A LA TARDA AL NOSTRE HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC. Tot el que vulgueu saber ho podeu trobar a:

Solidaritat al districte 4

3 anys de solidaritat Del 2 al 18 d'Octubre, dona joc al districte 4 la 3ª edició de la solidària campanya La POBRESA no distingeix , durant aquests dies, a benefici del Centre de distribució social d'aliment El Rebost de Terrassa, es recollirà als punts de recollida aliments de llarga caducitat, especialment conserves de peix, brou, cacau soluble i tomàquet natural triturat. Per finalitzar la campanya el dissabte 18 d'Octubre de 10h a 14h es portarà a terme la Recollida festiva LA POBRESA NO DISTINGEIX ,  a la Pça. de l'Assemblea, la jornada serà amenitzada per diverses exhibicions, actuacions, tallers, paradetes solidàries, etc... de diferents entitats i col·laboradors del districte. Com a novetat d'aquest any, Maurina Comerç bategarà pel Rebost amb una solidària Paella al carrer Núria, podeu aconseguir els tiquets amb l'aportació de 3€ o bé 2€+donació d'aliments,  a diversos comerços de la següent llista. • BRICODOMÈSTIC: Av. Angel Sallent

La pobresa no distingeix

Campanya de recollida d'aliments al districte 4.